Tak på forhånd

Støt Valfart økonomisk

Du gør en forskel

Valfart er mere end et friluftscenter! Vi ønsker at være en naturlig base for fordybelse og fællesskab midt i friluftslivet og aktiviteterne – funderet på kristne værdier med højt til loftet og plads til den enkelte.

Vi er dybt passioneret omkring vores vision, men vi kan ikke skabe Valfart alene. Hverken økonomisk eller rent praktisk.

Valfart er for nu drevet af frivillige hænder – og Signe og Sørens private økonomi. Drømmen er stærk og visionerne store, – og motivationen i arbejdet tilsvarende! Al hjælp og økonomisk støtte er enormt værdsat, og vi vil 

 bruge pengene med omhu, så de gør størst mulig gavn for projektet og menneskene, som kommer her!

Valfarts forening er velsignet med en flok gode, dygtige og passionerede bestyrelsesmedlemmer, som alle tror på, at Valfart er berettiget en plads i Danmark, – og at mennesker på forskellig vis kan blive opbygget hér. Bestyrelsen vil sammen træffe vigtige beslutninger ift. bl.a. forvaltningen af donerede gaver.

Søren og Signe Thuesen

Du kan støtte Valfart på flere forskellige måder: Giv en enkelt gave, samle penge ind til kollekt eller bliv fastgiver. Din støtte er vigtig. 

For at Valfart kan blomstre og blive den vidunderlige oase, vi ser for os, hvor man kan synke dybt ind i naturens fred og storslåethed – og samtidig få fællesskab med uforglemmelige oplevelser med sjove aktiviteter, har vi brug for DIG!

Valfarts mest presserende behov er overnatnings-, besørgelses- og opholdsfaciliteter, til hvilke vi har brug for funding.

Adresse

Esby Strandvej 6, 8420 Knebel

Email

info@valfart.dk

Telefon

(+45) 60 66 48 99