Du gør en forskel

Vi har brug for dig

Din støtte er vigtig

For at Valfart kan blomstre og blive den vidunderlige oase, vi ser for os, hvor man kan synke dybt ind i naturens fred og storslåethed – og samtidig få fællesskab med uforglemmelige oplevelser med sjove aktiviteter, har vi brug for DIG!

Vi har brug for medvandring, ideer, økonomisk støtte, forbøn og fysisk arbejdskraft!

Drømmer du om noget særligt, som passer ind i de vide rammer på Valfart? Mærker du en gnist og får lyst til at arbejde med på projektet, – eller får du lyst til at bidrage med dine penge eller materialer, så du kan se de fysiske rammer såvel som de deltagende mennesker blomstre på Valfart?

– så skal du være med! Skriv en mail eller giv et opkald; vi glæder os til at høre fra dig!

Du har også mulighed for at blive en del af Valfarts Venner, hvor du løbende vil modtage nyhedsmails og derigennem blive opdateret på Valfarts udvikling og forskellige arrangementer eller projekter, du måske længes efter at hoppe med på!

 

Signe og Søren Thuesen

Hvad går pengene til?

Behov på Valfart

Fordi Valfart er lokaliseret midt i storslået natur, er fysiske aktiviteter på stedet ikke det mest presserende (dog stadig meget ønskelige!) behov. Valfarts mest presserende behov er overnatnings-, besørgelses- og opholdsfaciliteter, til hvilke vi har brug for funding.

Bålhytte

En stor bålhytte, hvor man kan søge læ for vind og regn, varme sig ved bålet – og tilberede lækker mad!

Hytter

Hytter til overnatning.

Toilet og udendørs badefaciliteter

Primitive men in-nature-charmerende og lugtfri toiletfaciliteter + udendørs bruser.

Fysiske aktiviteter

I første omgang noget let tilgængeligt, som kan benyttes af flere mennesker samtidig ; fx kreativ forhindringsbane, beachvolleybane, disc golf el.lign

Du kan støtte Valfart på flere forskellige måder: Giv en enkelt gave, samle penge ind til kollekt eller bliv fastgiver. Din støtte er vigtig. 

Adresse

Esby Strandvej 6, 8420 Knebel

Email

info@valfart.dk

Telefon

(+45) 23 62 21 58