Par på Valfart

Et tredagsforløb for dig og din livsledsager

Den Gudsgivne, vidunderlige natur og overnatning i smukke glampingtelte er rammerne, imens indholdet rummer både spændende aktiviteter i det fri samt inspirerende undervisning og øvelser, der faciliteres af den enormt dygtige psykolog og parterapeut, Bodil Kappelgaard, som vi er så heldige at have med på teamet omkring PAR PÅ VALFART.
Det bliver SÅ godt! Masser af næring til både hjerne, hjerte, krop, sanser og den unikke relation, som er mellem lige præcis dig og din partner!
 
Max antal deltagere: 10 par 
 
 
UDDYBENDE OM FORLØBET:
 
Forløbet er inddelt i to perioder:
– 21/10-22/10: To sammenhængende kursusdage med masser af aktiviteter, fuld forplejning, livgivende undervisning og overnatning i glampingtelte.
– 12/11: En gensynsdag hvor vi deler de erfaringer og refleksioner, der er dukket op siden sidst samt nye oplæg, øvelser og flere sjove aktiviter i naturen.
 
Rammer: Forløbet vil foregå på Valfart, som ligger midt i Helgenæs’ underskønne natur – omgivet af marker, skov, bakker og hav. Undervisningssessionerne vil primært foregå indendørs, mens øvelser og aktiviteter vil finde sted i under åben himmel.
 
Undervisning: På forløbet vil vi have en positiv indgangsvinkel til parforholdet – med fokus på at booste forholdet og inspirere til et sundt, sjovt og nærværende parforhold i udvikling. Psykolog og parterapeut, Bodil Kappelgaard, står for undervisningen og de dertilhørende øvelser. Bodil er specialiseret ind for parterapi og er et enormt nærværende og inspirerende menneske. Bodil har utroligt meget at give i lige præcis dette forløb.
 
Aktiviteter: Hver dag vil udover undervisning byde på sjove aktiviteter i naturen – på land og til vands (aktiviteterne planlægges ud fra de aktuelle vind- og vejrfohold). Alt udstyr er inkluderet, ligesom I vil blive grundigt instrueret. Søren Thuesen arbejder i sit professionelle virke som livredder (både praktisk og som underviser), så sikkerheden er i top, når vi skal på vandet, og våddragter er inkluderet, så vi skal nok kunne holde varmen :).
 
Materialer såsom notesbog, kuglepen, fagligt stof mv. vil indgå i en velkomstpakke (goodiebag, om man vil:)), som står klar til jer, når I ankommer.
 
Glamping: Overnatningen mellem fredag og lørdag vil foregå i Valfarts glampingtelte med fuld opredning på bløde madrasser med dyner, puder og ekstra tæpper. Hvert par vil blive indlogeret i et 12 kvm telt i den smukke glampinglejr.
 
Fuld forplejning under opholdet følger også med; morgenmad, frokost, aftensmad – og de små snackmåltider derimellem 🙂
 

Omtrentligt program:

Fredag d. 21.10:

10.00 Ankomst til kaffe, rundstykke

10.30 Velkomst og præsentation af os og deltagerne. Rundvisning og indkvartering i teltene.
11.30 Introduktion til forløbet – og de første dryp til dagen
12.30 Frokost
13.00 1. undervisningssession v. Bodil Kappelgaard
14.30 Aktivitet på vandet: SUP boards & refleksionsøvelse
16.30 Opsamling og 2. undervisningssession v. Bodil 
18.00 Madlavning over bål – og aftenspisning
19.30 Par-vis aftenvandring til vandet, hvor der er mulighed for en dukkert med efterfølgende varme i saunaen, som er kørt ned til vandkanten.
21.00 Par-tid med star-gazing (det er faktisk en ting!) på lægsmandsniveau – med input til den gode snak. Herefter godnat i glampingteltene.

Lørdag d. 22.10:

8.30 Morgenmad – en time er sat af, så I kan tage det i jeres tempo, vælge at vandre en lille tur eller andet, inden undervisningen begynder.
9.30 3. undervisningssession v. Bodil
10.30 Øvelse med på vandring i naturen (snack med til turen)
12.30 Frokost tilbage på Valfart
13.00 4. undervisningssession v. Bodil
14.00 Øvelse og fælles opsamling
15.00 Programmet er slut for denne gang, – de, som har lyst, kan blive hængende en times tid til kaffe og hygge.
16.00 På gensyn 🙂

Lørdag d. 12.11:

10.00 Ankomst, kaffe og rundstykke
10.45 Opsamling på tidligere weekend, introduktion til dagens program – og kort oplæg, som bliver afsæt til efterfølgende aktivitet.
11.30 Øvelse – sammen med en lille aktivitet i naturen
12.30 Frokost
13.00 5. undervisningssession v. Bodil
14.30 Øvelse – sammen med en aktivitet i naturen (snack med til turen)
16.30 Opsamling på hele forløbet v. Bodil
17.00 Aftensmad – og herefter: tak for nu 🙂

 
Der tages forbehold for ændringer af programmet i forhold til bl.a. vind- og vejrforhold. Det endelige program vil blive sendt til jer som deltagere, når vi nærmer os forløbets opstart.
 
Pris pr. person: 2.290 kr. (1.990 for medlemmer af foreningen Valfart – bliv medlem HER.)
Al overskud går ubeskåret til foreningen.
Hvis prisen er problematisk, og I har et ønske om at deltage, så tag endelig kontakt.
 
 
Tilmelding øverst i højre hjørne.
Max 10 par, først til mølle.

EVENTS

Mand Op

Tid: D. 12.-13. april + d. 12. maj 2024
Sted: Esby Strandvej 6, 8420 Knebel
Pris: 1.495-1.795 kr.

Kunstnerkoloni

Tid: D. 23.-26. maj 2024
Sted: Esby Strandvej 6, 8420 Knebel
Pris: 1.795-1.995 kr.

FØLG OS