Du kan gøre en forskel

Vær med

Din hjælp er vigtig

For at Valfart kan blomstre og blive den vidunderlige oase, vi drømmer om, hvor det er muligt at glide ind i naturens fred og storhed – og samtidig opleve fællesskabet gennem uforglemme-lige oplevelser og sjove aktiviteter, har vi også brug for dig!

Vi har brug for din medvandring, dine ideer, din fysiske hjælp og din forbøn. Mærker du en gnist, der giver dig lyst til at arbejde med på projektet? Drømmer du om noget specifikt, der passer ind i de vide rammer på Valfart? Tag meget gerne kontakt til os, så vi sammen kan finde ud af, om din drøm kan blive til virkelighed på Valfart via praktisk hjælp eller andre former for støtte?

Du kan få lov til at bidrage til at de fysiske rammer, så deltagerne på Valfart kan blomstre. Hvis det taler til dig – så skal du være med!

Kontakt os – vi vil gerne høre fra dig!

Du har også mulighed for at blive en del af ‘Valfarts Venner’, hvor du løbende vil modtage nyhedsmails og blive opdateret om Valfarts udvikling og forskellige arrangementer og projekter.

Signe og Søren Thuesen

Hvad kan du bidrage med?

Udvikling på Valfart

Valfart ligger midt i storslået natur, hvor fysiske aktiviteter er oplagte. Vi ønsker derfor løbende at udvikle og udvide vores tilbud til deltagere på Valfart. De mest presserende behov er pt. opholdsfaciliteter og flere overnatningsmuligheder.
Vi søger også løbende fonde om hjælp til at udvikle Valfart.

Vandresti

Vi skal have etableret en god vandresti til vandet.

Hytter

Hytter til overnatning.

Udekøkken

Primitivt outdoor køkken med vand og strøm + udendørs bruser.

Fysiske aktiviteter

Kreativ forhindringsbane, disc golf bane og lignende.

Du kan støtte Valfart på flere forskellige måder: Giv en enkelt gave, samle penge ind ved en kollekt eller blive fastgiver. Din støtte er vigtig. 

Adresse

Esby Strandvej 6, 8420 Knebel

Email

info@valfart.dk

Telefon

(+45) 23 62 21 58