om valfart

En naturlig base for friluftsliv, aktiviteter, fordybelse og fælleskab funderet på kristne værdier, - med højt til loftet og med plads til enhver.

- Valfart

hvad er valfart?

At være på valfart betyder at være på vej. Det er vi alle. Hvor en pilgrimsfærd traditionelt set har betydning af ens egen personlige åndelige og fysiske vandring, ser vi ligeledes valfarten som værende en vandring, – men en vandring som vi er på sammen. En fælles fysisk såvel som åndelig vandring. 

Der findes mange forskellige veje og retninger. Men det at være på vej, – det er vi fælles om.

Vi mener, at det er altafgørende for at kunne leve med hinanden som forskellige mennesker med forskellige livsanskuelser og formål, at vi møder hinanden. At vi prøver at gå et stykke af vejen med hinanden. I dette møde med et andet menneske med et andet livssyn, tror vi på, at det bliver muligt, hvis vi vil, og hvis vi oprigtigt møder hinanden og lytter til hinanden, – bedre at kunne forstå og måske endda blive inspireret af hinanden. 

Det er valfart.

Hjertet på Valfart

værdier

Mennesket består af krop, sjæl og ånd

Med Valfart ønsker vi at skabe et sted, hvor man som sig selv og/eller hinanden kan komme ud i naturen, bruge kroppen – og mærke livet unplugged.

Vi ønsker at forene krop, sjæl og ånd. Ud i naturen, få presset, løsnet og frigjort kroppen, så vi kan mærke os selv og hinanden. For selvindsigt – og for et mere nært forhold til dem, som vi lever sammen med.

Hvert menneske er unikt og elskeligt!

Valfart er et frilufts- og aktivitetssted bygget på et kristent fundament. Her er højt til loftet, og der er plads til alle uanset hvor, man befinder sig i livet og hvilke tanker, man har om tro.

hvem er vi på valfart?

Valfart er fysisk lokaliseret på Helgenæs, Esby Strandvej 6, og bestyres af Signe og Søren Thuesen, som med deres 3 børn bor og lever her.

De første strøtanker i den større drøm om Valfart spirede i 2013, og de har siden da udviklet sig og har vokset sig store; og har nu fundet sit sted at slå rødder. På Helgenæs.

Herudover er Ann Maria Kjær en fast del af Valfart.

Søren Thuesen

Product Manager

Signe Thuesen

Product Manager

Ann Maria Kjær

Product Manager

Beliggenhed

Valfart er lokaliseret på den allersydligste del af Djursland – på naturskønne Helgenæs. Midt i den helt fantastiske, istidsskabte natur. Kyst, bakker, marker og skov.

Valfart ligger helt ned til strandkanten, hvorfra man kan se sydspidsen af Ebeltoft, kysten langs Fuglsø og Ebeltoft samt øen Hjelm. Højt til loftet er ikke kun en af vores værdier – det er også en del af de fysiske rammer. Omringet af frihed!

historie

Vi er igang med at skrive Valfarts historie. Mere info kommer hurtigst mulig.