På forhånd tak

Støt Valfart

Du gør en forskel

Valfart er mere end et friluftssted! Vi ønsker at være en solid base for fordybelse og fællesskab midt i friluftslivet og aktiviteterne – en base, der er bygget på kristne værdier med højt til loftet og plads til den enkelte.

Vi er dybt passioneret omkring vores vision, men vi kan ikke skabe Valfart alene – hverken praktisk eller økonomisk.

Valfart er drevet af frivillige hænder – og Signe og Sørens private økonomi. Drømmen er stærk og visionerne klare, – og motivationen i arbejdet er tydelig! Al praktisk hjælp og økonomisk støtte bliver modtaget med TAK.

Al hjælp og økonomisk støtte er yderst værdsat, og vi vil bruge enhver støtte med omtanke, så den kommer til at gøre mest mulig gavn for projektet og de mennesker, der kommer på Valfart!

Valfarts forening er ledet af dygtige og passionerede bestyrelsesmedlemmer, der alle tror på, at Valfart har en berettiget plads i Danmark – samt at det er muligt for mennesker at blive opbygget på forskellig måde i de naturlige omgivelser, som Valfart tilbyder. Bestyrelsen for Valfart beslutter i fællesskab, hvordan alle donerede gaver skal anvendes på stedet.

Signe og Søren Thuesen

Du kan støtte Valfart på flere forskellige måder: Give en enkelt gave, samle penge ind eller blive fast gavegiver. Din støtte er vigtig for Valfart. 

Valfart ønsker at blomstre i et givende arbejdsfællesskab, hvor der også er tid til at dele tro og liv i de dejlige omgivelser. Valfart skal være et sted, hvor man kan opleve naturens fred og storhed – og samtidig opleve livgivende fællesskab gennem uforglemmelige oplevelser og sjove aktiviteter. Vi har også brug for dig på Valfart.

Adresse

Esby Strandvej 6, 8420 Knebel

Email

info@valfart.dk

Telefon

(+45) 60 66 48 99