Hvem er vi?

Staff

Os på Valfart

Grundlæggerne af Valfart, Signe og Søren Thuesen, bor i dag med deres 4 børn i stuehuset på Valfart. I 2013, i en lille lejlighed i Glostrup, oplevede Signe og Søren, at visionen og kaldet til at bygge et sted, der hed ‘Valfart’ vågnede og formede sig i dem. Kaldet og visionen udviklede sig senere til at blive konkret virkelighed, da de kunne købe den nedlagte gård på Esby Strandvej på Helgenæs. Valfart vokser sig nu stille og roligt stærkere og stærkere midt i en fantastisk og enestående natur.

I dag kan Signe og Søren ikke selv overkomme alle opgaver på Valfart, så alle inviteres derfor frimodigt til at byde ind med den hjælp, de kan give til Valfart. Alle kan bidrage, for Valfart bygges af mennesker, der er på Valfart – sammen. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til Signe eller Søren og tilbyde din hjælp. Valfart er kommet for at blive.

Søren er uddannet katastrofe- og risikomanager og arbejder med sikkerhed, livredning, førstehjælp og vandsport.
Signe er tidligere skadestue- og traumesygeplejerske og har i dag sit daglige virke på Valfart, hvor hun er ansvarlig for aktiviteter og events.

Vil du samarbejde med os, booke Valfarts fysiske sted med dertilhørende faciliteter og udstyr til egne arrangementer - eller noget helt tredje...?

Giv os besked