Par på Valfart 2023

Et tredagsforløb for dig og din livsledsager

Den Gudsgivne, vidunderlige natur og overnatning i smukke glampingtelte er rammerne, imens indholdet rummer både spændende aktiviteter i det fri samt inspirerende undervisning og øvelser, der faciliteres af blandt andre den dygtige psykolog og parterapeut, Bodil Kappelgaard, som vi er så heldige at have med på teamet omkring PAR PÅ VALFART.
Masser af næring til både hjerne, hjerte, krop, sanser og den unikke relation, som er mellem lige præcis dig og din partner. Det bliver SÅ godt!
 
Max antal deltagere: 10 par. Obs! Pladserne er taget – men skriv dig gerne på venteliste, så du måske alligevel kan være heldig at få en plads…
 
 
UDDYBENDE OM FORLØBET:
 
Forløbet er inddelt i to perioder:
– d. 9-10/6-2023: To sammenhængende dage med masser af berigende aktiviteter, fuld forplejning, livgivende undervisning og overnatning i glampingtelte.
– d. 17/6-2023: En gensynsdag hvor vi deler de erfaringer og refleksioner, der er dukket op siden sidst samt nye oplæg, øvelser og flere sjove aktiviter i naturen.
 
Rammer: Forløbet vil foregå på Valfart, som ligger midt i Helgenæs’ underskønne natur – omgivet af marker, skov, bakker og hav. Undervisningssessionerne vil primært foregå indendørs, mens øvelser og aktiviteter vil finde sted i under åben himmel.
 
Undervisning: På forløbet vil vi have en positiv indgangsvinkel til parforholdet – med fokus på at booste relationen mellem jer og inspirere til et sundt, sjovt og nærværende parforhold i udvikling. Psykolog og parterapeut, Bodil Kappelgaard, står for undervisningen og de dertilhørende øvelser. Bodil er specialiseret ind for parterapi og er et enormt nærværende og inspirerende menneske. Læs mere detaljeret om undervisningen nederst på siden.
 
Aktiviteter: Hver dag vil udover undervisning byde på sjove aktiviteter i naturen – på land og til vands (aktiviteterne planlægges ud fra de aktuelle vind- og vejrfohold). Alt udstyr er inkluderet, ligesom I vil blive grundigt instrueret. Søren Thuesen arbejder i sit professionelle virke som livredder (både praktisk og som underviser), så sikkerheden er i top, når vi skal på vandet.
 
Materialer såsom notesbog, kuglepen, fagligt stof mv. vil indgå i en velkomstpakke (goodiebag, om man vil:)), som står klar til jer, når I ankommer.
 
Glamping: Overnatningen mellem fredag og lørdag, d. 9-10/6, vil foregå i Valfarts glampingtelte med fuld opredning på gode boxmadrasser med dyner, puder og ekstra tæpper. Hvert par vil blive indlogeret i et 12 kvm telt i den smukke glampinglejr.
 
Fuld forplejning under opholdet følger også med; morgenmad, frokost, aftensmad – og de små snackmåltider derimellem 🙂
 

OMTRENTLIGT PROGRAM:

Fredag d. 9/6:

10.00 Ankomst til kaffe/the og boller

10.30 Velkomst og præsentation. Rundvisning og indkvartering i teltene.
11.30 Introduktion til forløbet – og de første dryp til dagen
12.30 Frokost
13.00 1. undervisningssession v. Bodil Kappelgaard
14.30 Aktivitet på vandet: SUP boards & refleksionsøvelse
16.30 Opsamling og 2. undervisningssession v. Bodil
18.00 Madlavning over bål – og aftenspisning
19.30 Par-vis aftenvandring til vandet, hvor der er mulighed for en dukkert med efterfølgende varme i saunaen, som er kørt ned til vandkanten.
21.00 Par-tid med star-gazing (det er faktisk en ting!) på lægsmandsniveau – med input til den gode snak. Herefter godnat i glampingteltene.

Lørdag d. 10/6:

8.30 Morgenmad – en time er sat af, så I kan tage det i jeres tempo, vælge at vandre en lille tur eller andet, inden undervisningen begynder.
9.30 3. undervisningssession v. Bodil
10.30 Øvelse med på vandring i naturen (snack med til turen)
12.30 Frokost tilbage på Valfart
13.00 4. undervisningssession v. Bodil
14.00 Øvelse og fælles opsamling
15.00 Programmet er slut for denne gang, – de, som har lyst, kan blive hængende en times tid til kaffe og hygge.
16.00 På gensyn 🙂

Lørdag d. 17/6:

10.00 Ankomst til kaffe/the og boller
10.45 Opsamling på sidste weekend, introduktion til dagens program – og kort oplæg, som bliver afsæt til efterfølgende aktivitet.
11.30 Øvelse – sammen med en lille aktivitet i naturen
12.30 Frokost
13.00 5. undervisningssession v. Bodil
14.30 Øvelse – sammen med en aktivitet i naturen (snack med til turen)
16.30 Opsamling på hele forløbet v. Bodil
17.00 Aftensmad – og herefter: tak for nu 🙂

 
Der tages forbehold for ændringer af programmet i forhold til bl.a. vind- og vejrforhold, ligesom aktiviteterne konkretiseres, når vi nærmer os juni 2023. Det endelige program vil i øvrigt blive sendt til jer som deltagere, når vi nærmer os forløbets opstart.
 
 
Undervisningens områder
 

Fredag

Tryghed og livfuldhed

 • Betydningen af tryghed og frihed
 • Kærlighed ved første blik og ved andet blik:)

Kommunikation

 • Stærke følelser og deres påvirkning ifht til indlevelse og omsorgsevne
 • Hjernen – højre og venstre hemisfære
 • Regulering af sig selv og hinanden

Lørdag

Livshistorie – hvor kommer du fra, hvor er I nu og hvor er I på vej hen?

 • Din, min og vores historie
 • Tilknytnings og personlighedsforskelle

Drømme, styrker og værdier

Undervisningen for lørdag d. 17/06 bliver fastlagt efter d. 10.-11/06 ud fra, hvad der synes relevant at arbejde videre med og slå en krølle på.

På Valfart er kroppen et uundværligt supplement til hjernen og hjertet, – derfor efterfølges al undervisning af inspirerende, praktiske øvelser og aktiviteter.

Tilmelding og pris

Vi har de sidste måneder arbejdet på at få prisen på parforløbet så langt ned som muligt, så alle har mulighed for at være med, – og vi er landet på følgende:
For ikke-medlemmer:
1495 kr. pr. person – dvs. 2990 kr. for et par.
For medlemmer af Valfart (koster 75 kr. om året pr. person. Ikke medlem? Klik HER og tilmeld dig):
1295 kr. pr. person – dvs. 2590 kr. for et par.
 
Prisen inkluderer følgende: (opsummering af den mere deltajerede beskrivelse ovenfor)
3 dage med fuldt program, som indeholder:
 • en daglig, større aktivitet (fx afsted på SUP boards)*
 • fuld forplejning (måltider og snacks)
 • overnatning i glampingtelte med fuld opredning
 • 6 undervisningssessioner v. psykolog og parterapeut, Bodil Kappelgaard
 • Materialer (undervisningsmaterialer, notesbog, kuglepen mm.)
* ift. aktiviteterne vil I modtage yderligere information omkring disse. Det vil være muligt at vælge mellem forskellige aktiviteter; – så ingen skal frygte at blive presset ud i noget ubehageligt 🙂
 
Hvis I har ønske om at deltage men er udfordret på økonomi, logistik med rejsen til og fra Valfart, børnepasning eller andet, så tag endelig kontakt.
 
Tilmelding til ventelisten øverst i højre hjørne (holdet er fyldt – men ved afbud kan I måske være heldige alligevel at få tilbudt en plads).

Hvem er Bodil Kappelgaard?
Bodil Kappelgaard er hovedunderviseren på parforløbet. Bodil er uddannet cand. psyk. og udover at være privatpraktiserende psykolog, har hun arbejdet med parterapi og parkurser de sidste 15 år.

EVENTS

Naturkirke

Tid: Hver sidste søndag i måneden kl. 13-15
Sted: Esby Strandvej 6, 8420 Knebel
Alder & tro: For alle
Pris Gratis
Sidste søndag i hver måned

FØLG OS