Lovsangsretræte på Valfart

Lovsang, natur, fællesskab, undervisning
- og meget mere!

Du er hermed inviteret til lovsangsretræte d. 2.-3. juni 2023!

Vi ønsker at samle lovsangsledere fra hele landet til en præstationsfri retræte. En åndelig forfriskning. En tid til at være i Gud – i hans nærvær, i hans ord, i hans skaberværk og i tilbedelse. Det kommer ikke til at handle om lovsang, men om ham som det hele drejer sig om – Jesus.

Og så bliver det inspirerende at dele tro og liv med hinanden. At vi – måske bare et lille stykke ad vejen – kan vandre med hinanden. Dele liv og tro. Opmuntre og bede for hinanden. 

Programmet starter allerede fredag kl. 10.00 og indeholder bl.a. vandretur og nadver i Mols Bjerge, forbøn, vildmarksbad, lovsang, bøn og meditation, bålhygge, bibelundervisning og meget mere. Vi slutter lørdag kl. 16.30. Vær opmærksom på at du skal tage fri fra arbejde/studie om fredagen.

Retræten foregår på Valfart, på Helgenæs. Det er et vidunderligt sted!

Da vi ønsker at holde retræten nogenlunde overskuelig er der kun plads til 25 deltagere, som reserveres “først-til-mølle”.

Retræten koster 1.000,- inkl. forplejning og overnatning i glamping-telte. Vi opfodrer til at du spørger din menighed om at dække din deltagerbetaling helt eller delvist. Betalingen kan overføres til mobilepay: 222744 (mrk. betalingen med dit navn)

Hvis du har spørgsmål til retræten så kontakt Arvid Asmussen på arvid@oasekirken.dk

Vi glæder os til at være sammen med dig!
Kærlig hilsen
Simon Pedersen, Nicolai Maksten, Andreas Bevan og Arvid Asmussen

EVENTS

Naturkirke

Tid: Hver sidste søndag i måneden kl. 13-15
Sted: Esby Strandvej 6, 8420 Knebel
Alder & tro: For alle
Pris Gratis
Sidste søndag i hver måned

FØLG OS