Tak på forhånd

Giv en gave

Du gør en forskel

Valfart er mere end et friluftscenter! Vi ønsker at være en naturlig base for fordybelse og fællesskab midt i friluftslivet og aktiviteterne – funderet på kristne værdier med højt til loftet og plads til den enkelte.

Vi er dybt passioneret omkring vores vision, men vi kan ikke skabe Valfart alene. Hverken økonomisk eller rent praktisk.

Valfart er for nu drevet af frivillige hænder – og Signe og Sørens private økonomi. Drømmen er stærk og visionerne store, – og motivationen i arbejdet tilsvarende! Al hjælp og økonomisk støtte er enormt værdsat, og vi vil 

 bruge pengene med omhu, så de gør størst mulig gavn for projektet og menneskene, som kommer her!

Valfarts forening er velsignet med en flok gode, dygtige og passionerede bestyrelsesmedlemmer, som alle tror på, at Valfart er berettiget en plads i Danmark, – og at mennesker på forskellig vis kan blive opbygget hér. Bestyrelsen vil sammen træffe vigtige beslutninger ift. bl.a. forvaltningen af donerede gaver.

Søren og Signe Thuesen

Hvordan vil du støtte?

Måder du kan støtte på

Enkelt gave

Klik nedenfor og giv en gave via bankoverførsel.

På forhånd mange tak!

Fastgiver

Ønsker du at blive fast giver? Det er en fordel for både dig og Valfart, at givertjenesten er regelmæssig. 

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om dette.

Kollekt

Giv en gave eller lav en indsamling via MobilePay.

 

 

Valfart er en del af landsorganisationen YFC Danmark. Du kan støtte Valfart gennem YFC og opnå skattefradrag, hvilket betyder, at du får 26 % af din gave tilbage i SKAT.

Læs mere om fradrag og gave på YFCs hjemmeside her.

YFC videresender ubeskåret din gave til Valfarts arbejde. TAK for enhver gave.

For at Valfart kan blomstre og blive den vidunderlige oase, vi ser for os, hvor man kan synke dybt ind i naturens fred og storslåethed – og samtidig få fællesskab med uforglemmelige oplevelser med sjove aktiviteter, har vi brug for DIG!

Adresse

Esby Strandvej 6, 8420 Knebel

Email

info@valfart.dk

Telefon

(+45) 23 62 21 58