Lovsangsretræte 2024

Lovsang, natur, fællesskab, undervisning
– og meget mere!

Velkommen på lovsangsretræte!

Her mødes lovsangsledere og musikere fra hele landet til en præstationsfri retræte. En åndelig forfriskning. En tid til at være i Gud – i hans nærvær, i hans ord, i hans skaberværk og i tilbedelse. Det kommer ikke til at handle om lovsang, men om ham som det hele drejer sig om – Jesus. Og så bliver det inspirerende at dele tro og liv med hinanden. At vi – måske bare et lille stykke ad vejen – kan vandre med hinanden. Dele liv og tro. Opmuntre og bede for hinanden. 

Hvornår?

Programmet starter allerede fredag kl. 10.00 og indeholder bl.a. vandretur og nadver i Mols Bjerge, forbøn, vildmarksbad, lovsang, bøn og meditation, bålhygge, bibelundervisning og meget mere. Vi slutter lørdag kl. 16.30. Vær opmærksom på at du skal tage fri fra arbejde/studie om fredagen.

Mere info om programmet kommer snarest!

Arrangører:

Retræten arrangeres af Silkeborg Oasekirke sammen med Arvid Asmussen, Simon Pedersen, Andreas Bevan og Nicolai Maksten.

 

Pris:

Retræten koster 750,- hvis du selv har telt og opredning med, og 950,- hvis du ønsker at overnatte i Valfarts glampingtelte med opredning. Der gives 200,- i rabat, hvis du melder dig ind i Valfart (koster 75,- om året – klik HER). Arrangøren er behjælpelig med at koordinere fælles transport for deltagerne.

 

———

Hvis du har spørgsmål til lovsangsretrætens indhold, kan du kontakte Arvid Asmussen på arvid@oasekirken.dk.
Spørgsmål vedr. medlemsskab, rammerne og overnatning på Valfart sendes til signe@valfart.dk.

 

EVENTS

Naturkirke

Tid: Hver sidste søndag i måneden kl. 13-15
Sted: Esby Strandvej 6, 8420 Knebel
Alder & tro: For alle
Pris Gratis
Sidste søndag i hver måned

FØLG OS